Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک صادرات ایران از مشتریان و دارندگان سپهرکارت‌های این بانک خواست تا در صورت تغییر شماره تلفن همراه متصل به حساب یا کارت، برای تداوم دریافت خدمات بانکداری الکترونیک از جمله دریافت رمز پویا (یکبار مصرف)، شعبه را مطلع کنند. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، اعلام کرد: با نزدیک شدن به اول دی ماه سال جاری و موعد توقف استفاده از رمز دوم ثابت (ایستا)، دسترسی به رمز پویا (یکبارمصرف) با نصب رمزساز «ریما» از طریق سایت رسمی بانک یا اپلیکیشن «صاپ» برای دارندگان گوشی تلفن همراه هوشمند و استفاده از کد دستوری USSD برای دریافت رمز دوم یکبار مصرف برای دارندگان تلفن‌های غیرهوشمند (در آینده نزدیک) فراهم شده که در این راستا هر گونه تغییر احتمالی در شماره تلفن همراه نیازمند مراجعه حضوری به شعب بانک و  در مرحله بعد نصب مجدد رمزساز «ریما» برای دریافت رمز دوم پویا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابقت شماره تلفن همراه دارنده کارت با شماره تلفن همراه متناظر با کد ملی دارنده کارت برای دریافت انواع خدمات بانکداری الکترونیک از جمله دریافت رمز پویا (یکبار مصرف) بر اساس قوانین بانک مرکزی و الزامات امنیتی ضروری است.

استفاده از رمز پویا بر اساس مقررات و مصوبات بانک مرکزی از ابتدای دی ماه سال جاری الزامی است و دارندگان کارت‌های بانک‌ صادرات ایران می‌توانند با مراجعه به سایت بانک صادرات ایران به نشانی:www.bsi.ir  یا استفاده از اپلیکیشن «صاپ» نرم‌افزار «ریما» را بر روی تلفن‌همراه خود نصب کرده و با استفاده از خودپرداز بانک صادرات ایران رمز یکبار مصرف را فعال کنند.

بانک مرکزی: مردم حداکثر تا پایان آذر رمز پویا را فعال کنندهمه آنچه باید درباره رمز پویا بدانید/ آخرین مهلت استفاده از رمز دوم ثابت چه زمانی است؟

با تعریف رمز ورود به برنامه شامل حداقل شش کاراکتر (شامل یک حرف انگلیسی، یک عدد و یکی از کاراکترهای خاص) برای ورود به «ریما»، مراحل ورود و ثبت‌نام در این نرم‌افزار آغاز شده و با درج شماره تلفن همراه و دریافت کد فعال‌سازی از طریق پیامک، مرحله ثبت‌نام تکمیل ‌می‌شود.

برای ورود به برنامه از بین دو گزینه ورود با اثر انگشت یا رمز عبور باید یکی را انتخاب کرد. در مرحله بعد با مراجعه به خودپردازهای بانک صادرات در بخش «سایرخدمات»، گزینه «فعال‌سازی رمز اول یا دوم» را انتخاب کرده و سپس شماره تلفن خود را وارد کنید. در این مرحله رمز هشت کاراکتری در رسید دستگاه خودپرداز دریافت می‌شود. ضمن اینکه پیامک کد فعال‌سازی نیز به تلفن‌ همراه ارسال می‌شود.

در ادامه باید رمزهای دریافت شده از خودپرداز و پیامک را در قسمت مربوطه نرم‌افزار «ریما» وارد کرد تا امکان دریافت رمز یکبار مصرف از طریق این نرم‌افزار فراهم شود.​

انتهای پیام/

R1012123/P/S1407,1431/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بانک صادرات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک صادرات بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت